ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
λίγο αλάτι
φρυγανιά τριμμένη
βούτυρο ή λάδι
Εκτέλεση
Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας, να σας κόψει τα σνίτσελ, για να μην παιδευτείτε. Αν χρειάζεται, λεπτύνετέ τα κι άλλο. Αλατοπιπερώστε τα και αφήστε τα να σταθούν λίγο. Βουτήξτε τα στο αλεύρι, κατόπιν στο χτυπημένο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Αραδιάστε τα σε λαδόχαρτο, να σφίξουν. Τηγανίστε τα σε μπόλικο λάδι και σερβίρετέ τα ζεστά. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με φετάκια λεμονιού, μικρά ρολά από βούτυρο και λίγο μαϊντανό ή δυόσμο ψιλοκομμένο.